14 juli 2011

kärlek, är de verkligen något man litar på?

Det känns som om allt som har gått på tv idag har ler eller mindre handlat om kärlek, är de bara idag eller är de något jag har missat varje dag?

Litar du på kärlek? Litar du verkligen på att de finns en enda människa som du kan leva med livet ut och som kan göra dig så lycklig så att du inte ens har suget efter att träffa någon annan?
Jag är väldigt skeptisk måste jag säga, jag har varit kär jag har till och med älskat men driften efter att träffa nya människor och efter att smaka på något nytt har varit för stor, jag har aldrig varit otrogen det är inget sånt jag säger det jag inte har klarat av är att tänka vi hela tiden.
Jag har aldrig varit den som har rätta mig efter vad alla andra vill göra jag har följt ned ut och hittat på saker om folk ska göra något jag vill vara med på med rätt folk.
Jag vet att folk har stört sig på de iaf en men hon försökte också att hänga med en människa som försöker förstöra både mitt och en annan liten tjejer liv så Fuck that just nu.

Men jag måste få vara för mogna själv eller få vara med vissa vänner eller liknande jag pallar inte träffa någon man ska vara med 24/7 eller som man måste uppdatera hela tiden om vad man gör och vart man är eller som säger åt än vad man får och inte får göra för att leva upp till dens kriterier orka!

Hur kan man lita på kärleken när den alltid försvinner när man behöver den som mest? Åh ja jag vet vad di tänker åh hon är bara deppig och bitter och lalalal men så är de faktiskt inte jag är nöjd med att vara singel för att jag hatar att vara kär! Om du inte är tillsammans med någon så har folk ungen håll hake på dig, tänk dig bara de att om någon vill såra dig ordentligt vad gör dom ? Jo dom försöker förstöra ditt förhållande och vill dom så lyckas dom det är bara kolla på allt mellan mig och min Niklas ,Jezzy hans familj och hans vänner och även min familj ville förstöra det hela tiden och kolla hur mycket ni lyckades vi klarar inte av att vara vänner längre än två dagar tack vare er och vad ni än säger eller tänker så vet ni själva att det är sant och jag hatar er alla gör de.

Så som sagt ensam är stark jag klarar mig bäst så

2 kommentarer:

  1. Det du beskriver att du inte vill ha är inte heller kärlek, kärlek är inte kontroll eller krav, det är samhörighet på bådas villkår, inte total sammansmältning, det är respekt och kompromisser från båda hållen och ett förhållande kan ta så många olika former. Jag håller dock med dig om något jag tycks kunna finna i din text här; Ingen behöver vara tillsammans med någon annan för att duga (som så många verkar tycka) och jag är också hellre ensam än fast i det som många verkar tro är "kärlek". /Sarah

    SvaraRadera