04 januari 2011

Dag 01 – Om mig

Låt oss börja med denna stora stapeln som jag la in här igår :) .. 

Let see , OM MIG: 

Vem är jag ? Jo jag heter då Elin är 21 år och bor i Uppsala .
Mitt liv har exakt som all andras går upp och ner och jag har varit med om både sorg och lycka som alla andra. 

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva , men oftast är jag väl en glad prick som ÄLSKAR musik och lyssnar mycket på hiphop och irländsk folkmusik kanske ett konstigt combo men det är något med den musiken som känns äkta , det känns som dom verkligen älskar de dom gör och lägger sitt hjärta i det dom gör. 
Jag håller även på en del med musik själv , jag skriver lite för egen del sen har jag även gjort en del beats till några av mina vänner , men kanske inte dom bästa i världen men jag bli bättre under resans gång. 
Har rappat en gång i mina dagar som jag nu har lagt på hyllar och jobbar nu sten hårt för att lära mig spela lite mer gitarr än vad jag kunde innan :) . 

Jag röker , jag dricker lite då och då men de händer inte alls ofta. 
Jag lever oftast bara för stunden och planerar bara när jag måste. 
Just nu har jag inget arbete efter som de blev som det blev med de förra men jag är tillbaka snart :D . 
Studerar E-Handel och försäljning på distans även om de går som de går med tanke på den lilla självdisciplinen man har men arbeta är nog de jag vill göra helst.
Jag vill annars studera till att bli kock som jag har tänkt att göra om jag inte har fått något arbeta snart. 

Jag är nog en ganska klurig person och det är nog många som inte förstår hur jag tycker och tänker i många sammanhang förutom dom nära som vet hur jag fungerar , jag behöver oftast någon som säger åt mig att tänka två gånger till innan jag gör ett val och de har jag en av mina bästa vänner Mikis till att göra.
Jag är en jävel på att komma på knäppa men väldigt roliga idéer och min humor består av sex och ironi. 
Jag är en riiktig data nörd som man skulle kalla de i dagens läge , jag har alltid min lilla mini laptop igång och och på den är alltid facebook och Twitter uppe , facebook är jag väl inte den mest aktiva på även om jag alltid är online , twitter är dock min stora kärlek jag twittrar väldigt ofta både från mobilen och datorn , sen absolut finns det dom som är mycket värre än mig men äh du var de ju om mig :P .. 

Jag vet faktiskt inte riktigt vad jag ska skriva mer faktiskt. 
Men har ni några frågor så kan ni ju bara skriva dom i en kommentar här under så svarar jag så fot jag ser de :) PEACE 

1 kommentar:

  1. Hej :) Nu är vinnaren av den fina dubbla korsringen utsedd! Kika in om det blev du, eller önska vinnaren grattis hihi :)
    http://vadfanskajagheta.se/2011/january/vinnarna-av-dem-6-ringarna.html#comment

    SvaraRadera