18 augusti 2011

Jag är så grymt jävla bitter just nu!

( Klicka på rubriken för att läsa själv på aftonbaldet )

Vad fan tänker folk med ibland?
Jag vet inte om de var länge sen nu, men något jävla politiker i Uppsala tycker att överviktiga ska betala skatt för att dom är just överviktiga :s hur jävla sjukt är inte de på en skala? Helt ärligt är vårat samhälle så jävla patetiskt att vi måste börja bestämma hur mycket folk väger?!?!?! FUCK THE FUCKING SYTEM!!!!
jag blir så jävla arg , är vi verkligen så utseende fixerade och rädda att vi måste bestämma sånt? Ska dom börja bestämma vad vi får ha på oss för kläder, hårfärg osv också eller ?
Vart hände med det så kallade fria landet Sverige?
Och om dom skulle ha fört in någon skatt på något spyr patetiskt vart skulle gränsen för tjock gå och vad accepteras? Ska vi börja ta skatt för dom som har för stor näsa eller kanske för usel humor?

Och vet ni va en gång i tiden fanns det en man som ville göra hela världen enad och alla skulle vara lika världar osv efter att dom hade fått bort allt som inte "passade in" vet ni vad Han hette? jo Adolf Hitler!!!

Såg nu att detta var för snart över att år sen de skrevs men jag läste det idag så jag blev otroligt bitter just nu så klaga inte på mig :p blir bara så bitter för jag ser exakt vart vi är på väg , det kommer sluta med att du ska vara gjort av 70% plast 10% botox 10% silicon och 5% ben 5% hud, är de verkligen de ni vill att vi ska vara, ät de så ni vill att vi ska sluta med fucking fast klistrande leenden och där hjärtat egentligen ska sitta är igen gletat med massor av onartuligt skit!!
När ska ni se vart vi är på väg folk?

Vi lär våra barn från och med att dom går på dagis och börjar träffa folk att dom ska acceptera folk för hudfärg uteende och what ever sen krossas allt genom att dom håller på med sånt här jävla skit , om vi vuxna inte kan acceptera samhället runt oss hur fan ska vi kunna lära nästa generation de? Vad är de ni håller på med egentligen?
Lär dig själv att acceptera folk som dom är och sluta döma kanske dagens ungdomar kanske gör lika dant? Och om vi lär våra barn rätt kanske rasism och förtryck försvinner en vacker då? Men då ska fanimej politiker hjälpa till!!!! POLITIKER ÄR RIKTIGA HORUNGAR!!!!!

Stefan Hanna du kommer få höra några väl valda ord av noga när jag får tag i din mail !!!

3 kommentarer:

 1. Nu uppfattade jag inte anledningen till att skatten skulle införas vara just estetisk utan hälso- och kostnadsbetingad men det är lik väl ett jävla fascistbeteende.

  Om man ska följa tonen i den här artikeln så får dessutom tjocka människor skylla sin övervikt på sig själva vilket isf. innebär att de antagligen äter för mycket (och liknande) vilket innebär att de ändå betalar mer skatt eftersom vi skattar på ALLT vi köper, inkl. mat. Jävla hetsjakt. Finns 1000 skäl till att en människa blir överviktig, man kan inte generalisera bort sjukdomar och andra svårigheter och förenkla det till att folk är lata.

  Det är precis lika illa som att hävda att fattiga människor har dålig karaktär bara för att de är fattiga av någon anledning (eller ja, anledningen är ju dålig karaktär isf menar de).

  SvaraRadera
 2. tack så mycket tjejen. Hoppas du får en fin dag!

  SvaraRadera
 3. Poängen med det hela var väl för att överviktiga människor kostar samhället mycket mera i sjukhuskostnader osv. Inte över att man anses mindre attraktiv som överviktig.

  Förslaget är dock idiotiskt förstås.

  SvaraRadera